Beall Industry Group Co., Limited egy a vezető gyártója és szállítója a rozsdamentes acél, duplex és szuper-nikkel ötvözet anyagok 20 éves tapasztalattal rendelkezik különböző területeken a végfelhasználók széles ellátására. Beall Industry Group lépett, a rozsdamentes acél mező korábbi 1990-es évek óta. A 20 éves fejlesztés Beall ipari csoport most magában foglalja a teljes kirakodási terület 520,000 négyzetméter, és 500 alkalmazottal rendelkezik.

Beall ipari csoport most van 2 húsfeldolgozó üzemek Beall ágazatcsoport kiterjed 4 gyártósorok, olvasztás, beleértve a 2 db 12 tonnás AOD refing kemence, 1 készlet 15 tonna AOD refing kemence és 1 készlet 18 tonna AOD refing kemence termelőüzem keresse meg Jiangsu tartomány és Zhejiang tartomány, egy értékesítési iroda-Shanghai.Now; 1 folyamatos öntés acél tuskó, gép, hidegen hengerelt gépek; 5 db 3 sets-ból deoxygenated világos anneal kemence; 1 készlet a 20 tonna hőkezelő kemencék; 4 inch-es 20 lassan mászik hideg rajz gépek és más speciális berendezések.

Nemzetközi értékesítési irodánk Shanghai megalapítása óta Beall barátait szakmai nemzetközi értékesítési csapat dolgozik szorgalmasan globális piac iránti növekvő igény kielégítésére. Tapasztalt gyárunk és szakmai nemzetközi értékesítési csapat szoros együttműködése Beall ígéri a(z) megbízható minőséget határidőre, professzionális szolgáltatás előtti és utáni értékesítés. Beall nem a legjobb, hogy segítségével az ügyfelek menteni költség, a versenyképesség növelésére, a nyereséget.

A hírnév és a Beall ipari csoport az évek során szerzett szakértelem tesz ez között a piacvezető, a kapcsolódó termékek az egész világon!