Duplex 2205 Sainltess Acél Kerek Bar

Csevegj most
Termék részletek

Duplex 2205 Sainltess Acél Kerek Bar

2205 rozsdamentes acél nagy szilárdsággal, jó ütésállósággal és jó általános és helyi ellenállással a stressz korrózióval szemben.

Alkalmas építészeti, építési, vegyipari, szállítási, nagyméretű kémiai tartályok, földgáz és kőolajipar, papíripar, környezetszennyezés ellenőrző berendezések stb.

Duplex Stainless Steel Bar

Duplex rozsdamentes acéllemez

Stainless Steel Round Bar

Rozsdamentes acél kerek bar

Duplex 2205 Round Bar

Duplex 2205 kerek bar

Duplex Stainless Steel Bar Suppliers

Duplex rozsdamentes acélszálas beszállítók


Bevezetés:

Duplex 2205 sainltess acél kerek bar a mi csillag termékeink. A Beall Industry Group együttműködik a Toyota, Németország autóiparával, széles körben a duplex acéllemezen. A 0,05 mm-es érzékenység elérhetõ!

A Beall Industry Group kiváló minőségű duplex acéllemez gyártására specializálódott! A Beall Industry Group által biztosított bár jó hírnévnek örvend a nemzetközi piacon.

Termékleírás:

Tolerancia H9, H10, H11 vagy az Ön igényeinek megfelelően
Alkalmazási tartomány Duplex acéllemez, amelyet általában a motor, az építőipar, az orvostudomány, az élelmiszeripar, a papír, a gép, a mosógép, a vegyi anyagok, a fod tartályok és más iparágak esetében alkalmaznak. a tengervíz-környezet, a petrolkémia, a műtrágya, az olajfinomítás, a könnyűipar / élelmiszeripar, a papírpép és a papírgyártás, az energia- és környezetvédelmi ipar.
Fő piac Frequent ügyfelünk van
Európa: Németország, Hollandia, Oroszország, Finnország, Csehország, Ukrajna, Olaszország, Spanyolország, Lengyelország
Közel-Kelet: Irán, UAE, SA, Irak, Katar, Isreal, Jordánia, Bahrein, Kuvait
Dél-Amerika: Brazília, Chile, Peru, Venezuela, Uruguay, Argentína

Afrika: Egyiptom, Dél-Afrika, Nigéria

Közép-és Észak-Amerika: Mexikó, USA, Kanada, Costa Rica
Délkelet-Ázsia és Csendes-óceán: Japán, Dél-Korea, Szingapúr, Thaiföld, Indonézia, Ausztrália

Kémiai összetétel:

%

C

Mn

P

S

Si

min

Max

0.03

2

0.03

0,02

1

%

Ni

Cr

Mo

N

min

4.5

21

2.5

0,08

Max

6.5

23

3.5

0.2


Stainless Steel Bar application.png

Vevőink:

Beall ígérete a legjobb minőségű, versenyképes árú és professzionális szolgáltatást.

1. Szabad minta áll rendelkezésre.

2.Mill Test Tanúsítvány szállítással van ellátva.

3. A harmadik fél általi ellenőrzést elfogadják.


Rólunk:

A Beall Industry Group Co., Limited a világ egyik vezető gyártója és szállítója rozsdamentes acélból, duplex és szuper nikkelötvözetből készült anyagokból, 20 éves tapasztalattal rendelkezik a különféle végfelhasználók széles választékának ellátására. A Beall Industry Group lépett a rozsdamentes acél területén a korábbi 1990-es évek óta. A 20 éves fejlesztés alatt a Beall Industry Group jelenleg 520 ezer négyzetméteres teljes területet foglal magában, és 500 alkalmazottat foglalkoztat.

A Beall Ipari Csoport jelenleg két gyártóüzemet hozott létre Jiangsu tartományban és Zhejiang tartományban, egy sanghaji értékesítési irodában. Jelenleg a Beall Industry Group lefedi 4 olvasztási gyártósort, köztük 2 készletet 12 tonna AOD fering kemencével, 1 db 15 tonna AOD refing kemencével és 1 db 18 tonna AOD refing kemence; 1 folyamatos öntvény acél billet gép; 5 készlet hideghengerlő gépek, 3 készlet a deoxygenated fényes hegesztési kemence, 1 készlet 20tons hőkezelő kemencék, 4 hüvelyk -20 hüvelyk hideg rajzoló gépek és egyéb előkészített berendezések.

Rozsdamentes acélgyártó gyártók

Rozsdamentes acélgyártó gyártók

201706131324465302370.jpg201706131324599383359.jpg


Stainless Steel Bar CustomerRozsdamentes acélgyár üzem

A Shanghai nemzetközi értékesítési irodájának létrehozása óta a Beall szakmai nemzetközi értékesítési csapata szorgalmasan dolgozik a növekvő globális piac iránti igény kielégítése érdekében. A tapasztalt gyár és a szakmai nemzetközi értékesítési csapat szoros együttműködésével a Beall az ügyfelek megbízható minőségét ígéri időben szállítás, professzionális szolgáltatás az értékesítés előtt és után.Beall minden tőlük telhetőt megtesz, hogy segítsen ügyfeleinek a költségek megtakarításában, a versenyképesség növelésében és a nyereség elérésében.


Csomag:

1. szőtt táska 2. fadoboz

Minden termékünk csomagolása, tárolása, szállítása a nemzetközi szabályozásnak megfelelően történik.

A rudakat szőtt zsákokkal csomagolják a károsodás megelőzése érdekében. Az azonosító címkéket a szabványos specifikáció vagy az ügyfél utasításai szerint címkézik.

A különleges csomagolás az ügyfél igényei szerint áll rendelkezésre.

Különleges védelemre alkalmas fólia doboz.

Kérésre más típusú csomagolást is lehet kínálni.

Sainltess-Steel-Bar-packing.jpg


Kínai gyártók és forgalmazók vagyunk 2205 duplex acéllemezből. Termékeinket előmozdítják. Ha a vegyiparban, a gépiparban, az orvosi iparban stb. Van, kérdése van a termékkel vagy az árral kapcsolatban, vagy szeretné tesztelni a mintát, kérjük, forduljon hozzánk.

Tel: + 86-21-60530355
Fax: + 86-21-51385305
E-mail: sales@beallindustry.com


Vizsgálat