440c rozsdamentes acél szalag

Csevegj most
Termék részletek

Ha ön tervezés-hoz vesz 440c rozsdamentes acél szalag Kína szakmai 440c rozsdamentes acél szalag, levetkőztet 440c, 440c tekercs gyártók Kína és beszállítók Kína, kérjük forduljon bizalommal Beall ipari csoport, felfegyverez-val termelő gyár vagyunk mindig az Ön szolgálatában.

Ipari Csoport felfegyverez-val a leg--bb haladó Hengerművek, Bright izzító vonalakat, zsírtalanítás vonalak, precíziós Slitters, nyíró vonalak és nyúlik kanyar szintező vonal. Vagyunk képesek előállítani nagy pontosságú minőségi fém 0,05 mm minimális vastagság 2,0 mm legkisebb szélessége. Élvezzük, kifejezetten a design és a speciális berendezések, hogy különleges ügyfeleink igényeit.

Szabványos: AISI, ASTM, DIN, EN, JIS és a GB

Anyagok:

400series:409, a 409 L, 410, 420, 420J2, 430, 431, 440 C;

Specifikáció:

(1) vastagsága: 0,05 mm ~ 5 mm

2. szélesség: 2,0 mm-es ~ 1500 mm

Csomagolás:

Tekercs ID: 150mm - 610mm

Tekercs OD: 300mm - 1200mm

Alkalmazás:

1. Autóalketrészek szállítása:

egy) Mobil telefon külső shellb) lemez kapcsoló c) rézkarc partsd) elektronikus alkatrészek e bélyegzés) elektron ágyú alkatrészek f) optikai tubus védelme kábel

2. Autóalketrészek szállítása:

a) henger tömítés b) dugattyús bővítése gyűrű c) Véglemez automatikus szűrő. d) dekorációs szalag

3. a konyhai berendezés:

a) rozsdamentes acél konyhai

4. a textil- és könnyűipar:

a) szövés gép tengely b) szövés gép szövőszék reed

(5) az orvostechnikai eszközök:

a) sebészeti penge b) sebészeti tű c) katéter stentek működéséhez.

6. építési dekoráció:

b a) lift) padlófűtés c) egyéb dekorációk

(7) repülőgép:

a) Aero turbina rögzítőelem b) rozsdamentes acél membrán c) precíziós rozsdamentes acél kapszula

Termelés:

Forró hidegen hengerelt rozsdamentes acél szalag egy félkész termék, nyert a forró gördülő burkolólap vagy bugák, és hidegen hengerelt átalakítás elő.

Hideg hidegen hengerelt rozsdamentes acél szalag hidegen hengerelt a csiszolt tekercs gyártja a forró hengerelt, lágyított és pácolt szalag. Kívánt vastagságától függően a hidegen hengerelt szükséges különböző számú halad keresztül a malom hatása a szükséges csökkentés, és hogy biztosítsa a kívánt felületi jellemzőit és a mechanikai tulajdonságok. Csak három hengerelt (csiszolatlan) felületek (No. 1, No. 2 és világos lágyított) és egy csiszolt kivitelben (mill lecsiszolt) gyakran szállítanak a rozsdamentes acél szalag.


Vizsgálat