904L rozsdamentes acél lemez / lemez

904L rozsdamentes acél lemez / lemez
Csevegj most
Termék részletek
A széles körű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező Beall Industry Group az egyik vezető 904 l rozsdamentes acéllemez / lemezgyártó és beszállító. Több száz magasan képzett munkatársunk van a te szolgáltatásodban. Kérjük, nyugodjon, hogy a versenyképes ár 904l rozsdamentes acél lemez / lemez eladó.

A 904L / N08904 rozsdamentes acéllemez nagyfokú korrózióállóságot biztosít számos eljárási környezetben. . Tartunk 5000-10000 metrikus tonna rozsdamentes acél készlet havi. Kínában a nagy készletező tulajdonosa a legjobb árakat, minőséget, támogatást és gyors szállítási időt biztosítja

A 904L (UNS N08904) rozsdamentes acél ötvözet egy szuper ausztenites rozsdamentes acél, amelyet mérsékelt vagy nagy korrózióállóságra terveztek számos környezeti körülmények között. A magas króm és nikkeltartalom kombinációja, a molibdén és a réz hozzáadásával, jó és kiváló korrózióállóságot garantál.

Nagyon ötvözött kémia - 25% nikkel és 4,5% molibdén - a 904L jó klorid-feszültségi korróziós krakkolási ellenállást, korrózióállóságot és általános korrózióállóságot biztosít 316L és 317L molibdénnel megnövelt rozsdamentes acéloknál.

Az Alloy 904L eredetileg híg kénsavat tartalmazó környezetnek ellenállt. Jó ellenállást mutat más szervetlen savakkal, például forró foszforsavval, valamint a legtöbb szerves savval szemben.


Vizsgálat