Rozsdamentes acél póló

Csevegj most
Termék részletek

Ha ön tervezés-hoz vesz rozsdamentes acél póló Kína szakmai rozsdamentes acél pólót, inox póló gyártók Kína és a kínai szállítók, kérjük forduljon bizalommal Beall ipari csoport, felfegyverez-val termelő gyár, mi mindig az Ön szolgálatában.

A cső póló egyfajta csőszerelvény tervezett csatlakoznak vízvezetékes csövek. Egy cső póló a vízvezeték-szerelő lehet egyesíteni vagy felosztani a két külön csővezetékekkel áramlását. Általában egy szabványos cső pólót használatos csatlakozni azonos átmérőjű csövek. A póló is használható különböző átmérőjű csövek csatlakozni, ha ez magában foglalja a szűkítő. A cső pólók anyagok széles skáláját lehet különböző alkalmazások igényeihez. Ezen túlmenően, hogy megfelelnek a nemzetközi megrendelők, meg lehet tenni, sokféle szabványok szerint ilyen mint ASME, DIN, JIS, EN, stb.

Szanitér szerelvények, rozsdamentes acél Szanitér szerelvények és gyártják optimális minőségű rozsdamentes acél rozsdamentes acél csőszerelvénnyel kínálunk. Mi széles skáláját egészségügyi rozsdamentes acél póló közül az ügyfél a szakítószilárdsága miatt ismert. Ezek acél csőszerelvénnyel a különböző minőségű és igényeknek megfelelő befejezi.

Specifikációk:
1.size: DN25-DN100, 1"-4"
2.Standards: IDF, DIN, ISO, SMS, 3A
3.Material: SUS304, SUS316L
4. szűrési pontossággal: 0,45, 0,10, 0,65, 1.0, 3.0, 5.0, 10,0 (μm)
5. szűrő anyaga: politetrafluor-etilén (PTFE), polipropilén (PP), poliéter összege (PES/PS), PVDF (PVDF), nylon (N6, N66), keverés bírság (CN - CA)
6. üzemi: < 125
7. szűrő mennyiség: 1-14. (a)
8. csatlakozó formák: hegesztés, páfrány, menetes, karimás
9. tömítések anyaga: EPDM, FPM
Típusok:
BS húzza póló
SMS póló
3a póló
Bilincs póló
Felület:
Belső felületi kezelés: Ra≤0.8μm/1.6μm
Külső Felületkezelés: Ra≤0.8μm/1.6μm
Alkalmazás:
Ultra-tiszta víz és a szűrés kivételével; Ultra tiszta elektronikus kémiai megoldás szűrés; Erjedés tartály, tartályok, összetevők kannák, steril kipufogó, bemeneti szűrés; Elektronikus ipari nagytisztaságú gázok szűrés

Vizsgálat